FOTO-afdelingen er en del af Radiometers Idrætsforening, og er man medlem af Idrætsforeningen, dækker grundkontingentet også FOTO-afdelingen.

FOTO-afdelingen beskæftiger sig med fotografi under tre forskellige synsvinkler:

• 1. FOTO-afdelingen skal være et samlingssted for foto-interesserede medarbejdere på Radiometer, til gensidig udveksling af erfaringer og inspiration.
  • 2. FOTO-afdelingen stiller lokaler og udstyr til rådighed for sine medlemmer. Vi kan prale med et studie med flash-anlæg.
  • 3. FOTO-afdelingen laver forskellige typer arrangementer. Nogle er kun for medlemmerne, ekskursioner er normalt for medlemmer og familie, og nogle konkurrencer har været åbne for hele Radiometer.

Arrangementerne er:

Foredrag om diverse foto-emner

Træning og undervisning i studiet

Model-fotografering

Konkurrencer

Ekskursioner til f.eks. Zoo, Tivoli, skoven, vandet eller andet

Workshops om f.eks. Video, HDR (High Dynamic Range) eller andet

Fotoklubben har følgende aktive Studiekredse:

FOTO MED STUDIE-TEKNIK (Modelfoto)
DIGITAL FOTO-TEKNIK

Forslag til nye studiekredse er velkomne.

FOTO-afdelingen bistår lejlighedsvis med fotografiske opgaver ved firmajubilæer eller ved arrangementer i andre dele af Idrætsforeningen.

Senest opdateret: Fredag, 17. marts 2017 21:15