Bordtennis

Bordtennis i IdrætsCentret

Har du lyst til at høre mere om vores gode bordtennis faciliteter i idrætscenteret.

Så læs her...

Jan Danielsen
Senest opdateret: Fredag, 11. marts 2016 21:25

Skrevet af Werner Rasmussen

Velkommen til Bordtennis-afdelingens hjemmeside.

Bordtennis i Radiometer har en lang tradition, som vi efter bedste evne prøver at holde i hævd.

Afdelingen blev oprettet i 1973

Vi har træningsdag mandag.
Vi træner fra kl. 14.00, og så længe der er kræfter til det.
Der kan spilles bordtennis alle dage i hele idrætscenterets åbningstid.

Der skal ikke betales ekstrakontingent for at være medlem af bordtennisafdelingen.

Vi er 40 medlemmer i foreningen, hvoraf 8 medlemmer også i år er tilmeldt Firma Klubbernes Boldspil Unions turnering. Det betyder, at vi deltager i en turnering, hvor vi spiller kampe mod andre firmaer - til stor fornøjelse for alle. Også her er du rigtig velkommen.

For at det hele ikke skal gå op i bordtennis, afholdes der 2-3 gange om året arrangementer, hvor vi spiller lidt sjov bordtennis og der spilles også om et klubmesterskab.

I firmabordtennis regi har vi 2 endags arrangementer, hvor der spilles i rækker, hvor man forsøger at inddele spillerne i forhold til styrken.

Har du lyst til at være med eller bare prøve at spille, er du altid velkommen.
Så kontakt mig, og vi finder en dag, hvor der med sikkerhed er medlemmer tilstede.

Vi har en gruppe mail, hvor vi kan, efterlyse, en medspiller, hvis der er en dag, hvor man har lyst til at spille, men mangler en spiller til at stå i den modsatte ende.

Sæsonen løber fra september til april. Men der kan spilles hver dag, året rundt, i 24 timer.

Jeg håbe, at høre fra mange nye interesserede.

Werner Rasmussen

Idrætsforeningen Radiometer