Skrevet af Vibeke

Aug - Grønnegårdsteatret

Okt - Spillemand på en tagryg

Nov - Lodtrækning

Bliv medlem af Kunstforeningen og få en gave.

Kunstforeningen arrangerer udstillinger i kantinen og receptionen. Der er lodtrækning 1-2 gange om året, hvor du kan være heldig at vinde et af de indkøbte værker. Det er også muligt at at købe de udstillede værker. Kunstforeningen arrangere ligeledes besøg på museer, gallerier og kunstudstillinger, foredrag samt teater, musicals og operaforestillinger.

Senest opdateret: Tirsdag, 05. november 2019 13:19

Skrevet af vim

Kunstforeningen arrangerer udstillinger i  kantiner og reception. Der er lodtrækning 1-2 gange årligt, hvor du kan være heldig at vinde et af de indkøbte kunstværker. Det er muligt at købe de udstillede kunstværker, kontakt VIM.
Kunstforeningen arrangerer ligeledes besøg på museer, galerier og kunstudstillinger, foredrag samt teater- og operaforestillinger.

Senest opdateret: Torsdag, 16. november 2017 12:59