Skydning

KDA

Danmarks Mester Tjenestepistol 2009

Info om klubben!

Radiometers skytte forening er stiftet 1970, hvor der er mulighed for at skyde med riffel og pistol. I vores forening kan du komme til at skyde riffel cal. 22, og langdistance riffel cal. 6,55. Pistol har vi i cal. 22 og cal. 9mm. Vi skyder på Københavns skytte center, i sommer sæsonen , og om vinteren skyder vi i kælderen under parken, på Østerbro, ( kun cal. 22 ) Radiometers skytter deltager i en hel del konkurrencer, for det meste på Sjælland. Så hvis du får lyst til høre mere, eller prøve at skyde, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en dato, hvor vi kan mødes på banen.

Har du lyst til at skyde?

Har du lyst til at prøve at skyde, det kan være med riffel eller pistol. så er du meget velkommen til at kontakte Ivanito, så vil vi finde en dato, hvor vi kan mødes ude på skydebanen.
Senest opdateret: Tirsdag, 23. marts 2010 13:48