SportsFiskeri

Skrevet af Bo Mulvad

I fiskeklubben prøver man at tilgodese så mange fiskeriformer inden for fritidsfiskeri så muligt, såsom Put and take, Åfiskeri, Fluefiskeri, kystfiskeri og havfiskeri.

2 gange årligt tager klubben på en forlænget weekendtur (forår og efterår)rundt omkring i hele Danmark og i nogle tilfælde har turen også gået til Sverige hvor man bor i hytter og har et rigtigt hyggeligt samvær i mellem fiskeriet. Omkring 20 fiskere er i snit tilmeldt til disse ture som er rigtig populære. Derudover er der Familieture til forskellige Put and take søer hvor der ud over fiskeriet også bliver tændt op i grillen. Børn i alle aldre deltager deltager i disse ture. I mellem Jul og nytår har vi den traditionelle nytårs torsketur som er en heldagstur med morgenmad og frokost og desuden præmier til den største torsk.

Senest opdateret: Tirsdag, 27. oktober 2009 16:06