Skrevet af Mogens Kamper

Få lagt et træningsprogram

Idrætsforeningen tilbyder nu at du kan få lagt et træningsprogram i samarbejde med Søren Würtz.

Træningsprogrammet målretter vi sammen, og til dine behov.

Det kan f.eks. være fokuseret på:

Styrketræning

Kredslæbstræning

Særlige fokusområder

Genoptræning efter skader

Du kan booke en aftale via mail:

soewu@radiometer.dk

med de bedste hilsner

Søren Würtz Arbejdsmiljøkonsulent/fysioterapeut

CompanyCare

Senest opdateret: Tirsdag, 15. januar 2019 17:11

Skrevet af Niki Tigers

Fitnesscenteret i Radiometers idrætsforening forefindes i kælderen i bygning F. Der er også et mindre center tilknyttet Radiometers afdeling i Ballerup. Centrene er for alle der er medlem af både idrætsforeningen og fitnesscenteret.
Tilmelding til begge dele kan ske ved at udfylde tilmeldingen på forsiden af if-rmed.dk og sende den til BOH, A224.
Der forefindes diverse vægttræningsmaskiner, håndvægte, vægtstænger, løbebånd, kondicykler, crosstrainere, stepmaskine og romaskine.

Centrene er åbne 24 timer i døgnet, adgang dog kun med Radiometers adgangskort.

Det forventes selvfølgelig at alle der benytter centeret er med til at holde det pænt og ordentligt, herunder fjernelse af affald, aftørring af udstyr og at man sætter tingene tilbage på deres plads efter endt brug.

CoolGOD TRÆNING!Cool

Senest opdateret: Tirsdag, 15. januar 2019 17:10