Skrevet af Niki Tigers

Fitnesscenteret i Radiometers idrætsforening forefindes i kælderen i bygning F. Der er også et mindre center tilknyttet Radiometers afdeling i Ballerup. Centrene er for alle der er medlem af både idrætsforeningen og fitnesscenteret.
Tilmelding til begge dele kan ske ved at udfylde tilmeldingen på forsiden af if-rmed.dk og sende den til BOH, A224.
Der forefindes diverse vægttræningsmaskiner, håndvægte, vægtstænger, løbebånd, kondicykler, crosstrainere, stepmaskine og romaskine.

Centrene er åbne 24 timer i døgnet, adgang dog kun med Radiometers adgangskort.

Det forventes selvfølgelig at alle der benytter centeret er med til at holde det pænt og ordentligt, herunder fjernelse af affald, aftørring af udstyr og at man sætter tingene tilbage på deres plads efter endt brug.

CoolGOD TRÆNING!Cool

Hvis du er interesseret i at modtage instruktioner til maskinerne, og eventuelt få lagt et træningsprogram, så kontakt Niki Tigers, eller kig forbi i træningscenteret hvor jeg fast er tilstede onsdag fra 15:00-17:00. Spørgsmål, kommentarer eller forslag til nyt udstyr er også meget velkomne.

Niki Tigers Lokal 2324

Senest opdateret: Onsdag, 12. august 2015 15:59