Bog- og filmcafé i Idrætscenteret

I et hyggeligt hjørne i Idrætscenteret finder man bog- og filmcaféen, hvor man kan finde et utal af gode bøger og film, som medlemmer frit kan låne med hjem til en hyggelig aften i familiens skød.

Der findes også tidsskrifter, tegneserier, diverse spil, som børn og voksne kan more sig med, efter at have pumpet jern i fitnesscenteret. Kaffeautomaten sørger for diverse kaffetyper, chokolade m.v., så der er alle muligheder for at slappe af efter arbejdsdagens møje.

Det eneste, som bibliotekaren gerne vil have, er at man overholder lånetiden for bøger og film (bøger 30 dage, og film 8 dage).

Bestanden af bøger og film vedligeholdes og udbygges ved donationer fra medlemmer, som rydder op i reolerne derhjemme, og vi modtager med glæde alle bidrag.

Senest opdateret: Torsdag, 12. november 2009 08:45